KEZDŐLAP ELÉRHETŐSÉGEINK WEBÁRUHÁZ SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉSNapjaink legkorszerűbb és környezetbarát kültéri hűtés lehetősége a párásítás vagy párahűtés. Ezt a hűtéstechnikát szinte minden területen alkalmazhatjuk a teraszhűtéstől a boros pincék párásításáig. Mi itt most csak néhány lehetőséget emelünk ki, ezért ha nem találja a megfelelőt, keressen meg bennünket, hogy az Ön problémájára is találjunk megoldást. Egyedi tervezésű és kivitelezésű rendszereink bármilyen környezetbe aplikálhatók és az automata vezérlésnek köszönhetően használata minimális odafigyelést igényel.

Teraszhűtés (családi ház, étterem, szórakozóhely, stb.)


A konfortérzés fokozása érdekében a kíépített rendszer mellett érdemes megfontolni a ventillátorral kombinált hűtés lehetőségét is. A kombinációk számát Ön szabja meg, a technológiánk szinte minden lehetőséget biztosít.
Itt megnézheti erről készült filmjeinket:TeraszhűtésKültéri hűtés a strandon isIstállóhűtés


Az állatokat ért hőstressz - hosszú távon is - negatív hatását egyre több hazai szakember ismerte már fel. Erre a problémára kínál megoldást párahűtő rendszerünk melyet már megelégedéssel használnak több hazai marha, sertés, és baromfi telepen is. Természetesen különböző állatokhoz, különböző hűtő rendszereket kínálunk, így a "túlhűtés" lehetősége kizárva.

Üvegházak, zőldség - gyümőlcs


A növények termesztésénél is fontos szerepe van a páratartalomnak, de amikor a boltok/áruházak polcaira kerülnek akkor is kiemelkedő szerepet kap a mínőség.
Nézze meg most ezzel kapcsolatos filmünket:Por - és szaglekötés: (ipar, rendezvények, fesztiválok)


Tudjuk mennyire kellemetlen az ipari övezetben, építkezéseken szálló por. Erre is van megoldás! Hasonlóan a kültéri rendezvények és nyári fesztiválok porlekötésére, és ezzel egyidejű hűtésre is.
Kattintson a videora!